SRETNI MI..


Dobro jutro, Dobar dan sve najlepše i najbolje vam želim i sretni mi bili svaki dan od jutra od mraka proveli u sreći i veselju sa svojim prijateljima, poznanicima i drugovima iz školskih dana. Sa svojim porodicama, rođacima i kumovima dočekali sretna dešavanja i okupljanja uz koju čašicu neke žestine i veselih nota sviraca koji su svirali i davali štimung svim okupljenima na obali reke uz lagani povetarac koji je ispunjavao veselu atmosferu.

1.png

Sretni mi bili što smo živi i zdravi bez problema, teškoća i nedaća, volimo da kažemo prvom komšiji- Dobro jutro komšo kako je ?! A on odgovara- Ajd vamo na jednu domaću s nogu da se ispričamo. Kad odemo na pijacu da se prošetamo sretnemo baka Julu gde prodaje sveže ruže iz njene bašte spomenemo- Dobro jutro baka Julo pošto su vam ruže, a ona odgovara- Ništa moj komšija, evo obradujte vašu ženu i pozdravite je puno ! Krenete kući s pijace i sretnete školskog druga koga niste videli decenijama seli sa njim pa jednu, drugu..prepričavali minule događaje koje su vas rastavili.  U rukama punih kesa zaustavi vas ljubazni policajac nudeći se da vam pomogne da odnesete do vaših kola sa pričom da ste stari znalci iz vojske ?! I tako krene priča bez kraja i početka gde ste i šta radili sve ovo vreme završiviši u istom onom bircuzu gde ste bili sa školskim.

h39k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTUdFN01EQV8vNTdkYjExMjIzNGM2MDJjYjM1ZGVkNWUwOTViYzYxOTYuanBnkZMCzQJCAIGhMAE.jpg

Vrativši se polu pijani sa pijace žena vas dočeka- Gde si ljubavi šta si mi kupio a vi joj dado ste buket svežih podnevnih ruža od baka Jule i počne vas ljubiti- Hvala ljubavi što si se setio mog rođendana, a vi pojma niste imali ni koji je današnji dan bio, zaboravivši sve usput ?! Sretni mi bili što svega imamo, punih frižidera i zamrzivača, punih bankovnih računa, puna kuća svega i goriva u automobilima. Volemo da se hvalimo da svega imamo i kudimo sve one što su otišli iz ove naše zemlje Dembelije sa pričom šta sve propuštaju. 

85myis2

Eto moji prijatelji sretni mi bili što se znamo budte sretni i veseli i čitajte samo lepe vesti i događaje da vam život bude ispunjen do kraja…Hvala na pažnji !!!