POTRAGA


Potraga kako ta reč zvuči uzbudljivo, neizvesno, avanturistički označava novi život, nova pravila i traženje sreće negde tamo. Potraga ima više značenja za svakog ponaosob koji je spreman za promenu sredine, društva, navika, običaja i tradicije.

11_0

Neko ko je zacrtao svoj put u glavi bez prepreka i rupa. Život dostojan jednog kralja, pokretača novog u svim sferama života koje nas okružuju i nameću svoja nepisana pravila. Neko ko dugo razmišlja o promeni svega što ga koči, usporava i vraća na početak. Gde ga smaraju komentari i porodični problemi kolega koje i vrapci znaju na drvećima, iste face se gledaju godinama sa naznacima i stadijumima ludila svakog pojedinačno.

DESTACADA.jpg

Potraga za srećom, novom ljubavi i ljudima drugačijeg razmišljanja koji nisu izvađeni iz istog kalupa kao većina zatupljenim i zaslepljenim lažnim obećanjima i nagradama onih drugih…

82686988

Potraga za nečim novim i drugačijim nego što smo navikli, ono što smo mogli videti i čuti samo u filmovima fantazije a opet da ostanemo dosledni svojim korenima i tradiciji koje nas uobličava ko smo i šta smo ?! Potraga za samim sobom tamo daleko gde sija sunce i cveta limun žut je možda najbolje rešenje za nas u ovom tenutku gde je sve sivo i stalno pada kiša ?!

mm

A kad se potraga završi stademo sređivati utiske i sećati događaja odakle smo pošli i gde završili posle godina i godina potrage za nečim što samo mi znamo u svojoj glavi, gde smo zacrtali svoj neizvestan put pun teškoća i problema koje su nas pratile sve ove godine. Da na miru svog životnog puta možemo reći e sad je potraga završena našao sam svoju sreću i ljubav…

Autor:Goran Popnovakov 2018


Discover more from ĐOLETOV KUTAK

Subscribe to get the latest posts to your email.