SIR


Al ja volem sira jesti pa to ti je čudo jedno ?! Volem mladi i stari slani i neslani sitnog il u kriškama kozji ili kravlji to nije važno samo da ga ima na astalu. A najviše volem kad moja Sosa onako umesi na starom astalu sa rukama u brašnu do lakata kifle, kiflice, pite i pituljice, bureka i što god drugog. A ja se primaknem pa joj maznem koju još onako vruće iz tepsije pre ručka, a ona posle samo bogara za mnom..

sir.jpg

 Volem ga i dimljenog za pice, sendviće a vala probo bi i onog buđavog da mi daju kažu da je zdravo dobar i negdi dođe kao specijalitet i jako je skup zbog onih crva…Volem ga na leb mazati pa onako sa onim raznim ukusima i fetom pogotovo samo se oblizujem i masnim rukama fatam još koje parče da ne uzvali..

images.jpeg

Volem ga i bez leba i sa šunkom i kobasicama jesti i špricerom zalivati, tolko ga volem da bi i dupe za njega dao ?! Kažu da nije zdravo tolko ga jesti al šta ću kad ga Voleeem, Voleem, Voleem…..I  još da vam reknem kad sam onomad bio kod tašte kad mi je dala da jem onaj iz bureta da sam posle..

Autor:Goran Popnovakov 2019


Discover more from ĐOLETOV KUTAK

Subscribe to get the latest posts to your email.