BUDITE


Čitajte knjige i knjižurine, romane i romančiće, drame i horore, trilere i komedije..Svako slovo, tačku, zarez upitnik i naravno uskličnik. Pogledajte korice istoimenih naslova ko su ti skriveni pesnici, rimači veselih strofa, strašnih izraza, fraza i psovki ?!

Pisani rukom talentovanih pisaca životnih priča malih i velikih ljudi, saveti domačica, majstora, kelnera, brica, molera i zidara..Bajkovitih predela i likova iz snova stvoreni maštom velikih mislilaca praveći nam prostor za još…Obrišite prašinu sa starih polica i otvorite bilo koju stranu požutele knjige i priče o…

Slomljeno srce drvene olovke i papira istrgnutim iz stare sveske iz srednje škole koja je bila zabačena negde iza ormana žureći napisati koje slovo ili stih ne bili isti taj i zaboravili u silnoj žurbi i naletu inspiracije..Smišljajući naslov za još neobjavljenu knjigu i prepirku ispred ogledala sa samim sobom šta ostaviti a šta izbaciti ?!

A posle očekivali gromoglasan aplauz na promociji vaše knjige o nečem tamo i naravno uspeli prodati koji primerak vašeg prvenca sa pričama o nekim tamo ?! I tako postali priznati narator malih priča velikih ljudi iz života svih nas !!! I Zato čitajte što više svega da bi postali svaki od onih uspešnih iz svih sfera pripovedača i glasnika gde se njihova reč nadaleko širi i čuje ?!

Autor:Goran Popnovakov 2022