DANI NOVI


Dospela je i nova godina isprativši staru u istoriju lepih i loših sećanja. Prativši nas danima i mesecima kroz događaje koja su nas prodrmali. Ostavivši tragove na našim licima i naboranim čelima sa razmišljanjem da li je moglo bolje ?!

maxresdefault.jpg

Godina koja je za nama je donela mnogo sretnih trenutaka parovima na napuštenim klupama držeći se za ruke. Mladim mamama igrajući se sa decom i kućnim ljubimcima pored jezerceta obližnjeg parka. Maštoviti slikar svojim kistom uobličavao oslikavajući porodičnu idilu i tek novo pečene mladence fotograf ovekovečio u zanosnom trenutku za svoj album.

sretna-nova-godina.jpg

Mnogi su putovali i doživljavali prava otkrovljenja na mestima koje su posećivali. Sa neizbežnim slikama i postavkom na svoje profile na društvenim mrežama. Hvaleći se svojim prijateljima i poznanicima u susretima uz večeru u prijatnoj atmosferi i tihu muziku u pozadini. Slušali se letnji hitovi na obližnjim plažama i rekama svakog grada uz dobro društvo i piće prepričavali lokalne tračeve.

dubai-nova-godina-dubai-nova-gorina_5257c054b3de6

Mnogi đaci i studenti su pošli a neki i završili škole u koje su se upisali, a neki još razmišljaju šta dalje kasnije ? Radni ljudi u svojim problemima pokušavali nešto sa strane zaraditi ne bi li zakrpili previše otvorenih rupa, a naši penzioneri uživali u radostima starosti sa dobijenim viškovima zabrinute države koja brine o svima ?! Mnogi su planirali i planiraju sa odlascima van zemlje u bolje sutra i potragom za srećom. Negde tamo daleko ne bi li stvorili svoj svet i život dostojan čoveka ?! Da li će uspeti u tome vreme će pokazati kroz godine koje dolaze.

Srecna-nova-godina-1024x350

Loše trenutke i događaje neću spominjati jer nisu vredni spomena i njih treba što pre zaboraviti, jer svako od nas je nešto doživeo u godini koja je za nama sa nadom da će ova nova doneti samo lepe trenutke, sreće i Bože zdravlja koji svi priželjkujemo. Sretna Vam nova godina…

Autor:Goran Popnovakov 2019