SRETNA VAM…


Da vam na vreme poželim i zahvalim pre svih dok još Bože moj nisu počele praznične euforije pa da slučajno ne zakasnim da vam reknem ono što svi voledu da čuju..Pa da krenemo redom želim da vam sledeća godine bude bolja ili bar ista kao ova za one koji su imali sreće da negde otputuju provedu zajedničke trenutke sa svojim najbližima ili prosto negde se sklone u zaboravljene kutke da bi bili sami ?!

Сродна слика

Oću da vam poželim puno obilizaka zaboravljenih mesta, planinskih staza manastira i izletišta sa puno prijatelja i poznanika da se negde nađete i spremite kotlić na otvorenom i prepričavate svoje priče nanovo i ispočetka gdi ste bili i šta radili protekle godine ?!

fantast-2.jpg

Da posetite naše dvorce, salaše i restorane da osetite tu nostalgiju i ta prošla vremena koja nas vezuju sa prošlošću naših predaka naših običaja i tradicije i da ih sačuvamo od zaborava. Jer samo sećanja na njih nas vraća na naše korene ko smo i šta smo bili kroz istoriju da imamo šta da ostavimo našim pokolenjima.

istorijaa.jpg

Da na trenutak zaboravite gdi živite da pokušate da budete dobre komšije, drugovi i prijatelji, a kao najvažnije svojoj porodici svetionik i put ka boljem sutra kroz uske stazice i trnovitom putu zvani život. Čuvajte sebe i svoje najbliže ne nasedajte na provokacije i lažne i slatkorečive proroke jer imali smo ih dosta hvala Bogu koji su provlačili kroz naše živote.

079d89900b01f43ae33a42bfce592281_XL.jpg

Mislite svojom glavom i radite samo ono što vam se dopada i čitajte knjige naših prijatelja koji su nam ukazali i ukazuju na zaboravljene vrednosti ne zaboravljući na obećanja koja su nam data ne tako davno. I naravno da ne bi bio lažno skroman voleo bi da nastavimo naša druženja kroz moje priče koje se nadam sviđaju. Čuvajte se dragi prijatelji i želim vam svako dobro ne samo sledeće nego i svake naredne godine uz dobro zdravlje i da vas sreća i prati na tom putu !!!

Autor:Goran Popnovakov 2019