ŠTA REĆI..


Rad je stvorio čoveka neko je to spomenuo tokom istorije ili ga načisto upropastio ne znam da li su bili u pravu ali, ali..Verovatno će biti ovo drugo jer ko što svi znate sve se više radi a sve manje za sebe i za svoje najmilije zajedničke trenutke imamo ?! Borimo se za sebe za socijalni status i da budemo nagrađeni za svoj rad i krvavi i teškom mukom zarađeni dinar.

5312103-emoji-bravo-png-4-png-image-bravo-png-400_400_preview

Neko pametan je to rekao pa zato smo se borili ali kad ? Da li je to bilo početkom ili krajem onog veka ne znam šta dodati il oduzeti znam da smo obrali bostan ako se ne probudimo i ne učinimo nešto za nas za svoju porodicu i svoj život koji polako ali sigurno propada..Gledamo kako prolazi mimo nas a mi i dalje buljimo u jednu tačku i mislimo nije tako strašno može i gore ?! 

Bravo

Kud ćeš gore od ovog sve nas je manje a njih je sve više, nas šaka jada koji su se učaurili u svoje kućice misleći u sebi- Nas se to ne tiče nek neko drugi misli o tome. Da li je baš tako ? Mislim da nije, svugda nailazim na zamišljene ljude praznih pogleda ili zabuljenih u svoje telefone ne vidići ono što je oko nas da je svet postao siv i crn da se ne vidi prst pred okom. Da nam gusta magla pala na oči i da ne možemo više ni disati kako treba. Sa kratkim udisajima hvatamo malo vazduha ali sve više ličimo kao ribe na suvom koje pokušavaju da prežive još koji trenutak a posle..

fc832a74feb4e4dede269447d7cbb694

Zajahali su nas baš dobro a mi samo još nismo počeli da njačemo ko magarci a i to nije isključeno ako se ovako nastavi ovaj prosperitet, dobri rezultati i bolji život ?! Ustanite iz svojih udobnih fotelja, umite se, popite kafu i krenite pravo prema njima tapšite im dok vam ruke ne pocrvene sa uzvicima- Bravo, bravo !!!

Autor:Goran Popnovakov 2019