GLAVO LUDA


Šta znači nekom glava na ramenima ako je ne zna koristiti i ako mu ona služi samo za šišanje ?! Koliko je takvih da ne zna ni gde je pošao ni kud je došao kad se ujutro probudi da skuva kafu sebi i onako još bunovan dohvati telefon. Prvo što uzme da proveri svoje poruke i ostale društvene mreže na internetu koje su pretrpane silnim reklamama i nebitnim informacijama ne popivši je ni do pola.

1-17.png

Krene iz svog stana i seda u automobil ni umio se nije i punom brzinom izleće na put ne gledajući ni sa jedne strane i umalo udara u jutarnji autobus prepuno dece koja idu u školu…Na svu sreću vozač autobus je na vreme video i odreagovao na novonastalu situaciju i legao na petominutnu sirenu koja je valjda svima probile bubne opne ?!

Besni-vozac.jpg

Ni okrenuo se nije uzima telefon u ruke i poziva nepoznati broj koji ga je vidno razjario da je povećao gas i naglim stiskom na papučicu kočnice zakoči i proleti pešački prelaz završivši nasred raskrsnice na sreću nikog nezgavši usput. Na njega naleti drugi automobil koji mu dobro satera gepek a njega dobro ošamuti..Pokušava ponovo upaliti automobil i napokon ga kresne da krene kad ga dohvate prolaznici koji su počeli da bogaraju i linčuju gde se nekako otrgne i počne da beži na drugu stranu ulice…

jagodina-lancani-sudar-udes-nesreca-800x533.jpg

Ni dva koraka ne pređe kad ga kamion odbaci desetak metera dalje na svu sreću  beše išao polako i gde prođe sav ugruvan sa par preloma i modricama završivši u bolnici posle toga. Poseta momaka u plavom ga je dobro uzdrmala sa davanjem izjava i pretnjom sa kaznom zatvora sa presudom sudije par meseci kasnije. Divljanje i nasilnčka vožnja nikad nije dobila pravi razlog i opravdanje glave lude kojeg je tog dana mogao sebe i druge unesrećiti zauvek svojim postupcima ?!

Autor:Goran Popnovakov 2019