NAŠ ŽIVOT


Čovekov život prođe tek tako, kroz vreme možda se čak i zaboravi njegovo ime, ali ima pojedinaca gde njihova imena stoje,, Večno”, sačuvano od zaborava u nekim starim knjigama na starim policama u tamnim kutcima zaboravljenih biblioteka .

pakao_raj02

Pitanje će uvek biti tu ?- Da li je naša priča važnija od drugih i da li pripadamo jednoj te istoj zajedničkoj knjizi ?! Ma koliko imali godina ta misao vam stalno prolazi kroz glavu. Smrt nas sve povezuje bili mi bogati ili siromašni, ona je tu da nam pokaže da u stvari i nema velike razlike između nas. 

images (6)

Ona je tu pored nas kao naša senka neprimetno prati sve do našeg poslednjeg izdaha. Smrt ne mora značiti kraj, ona je važna koliko i život, bez nje nema smisla našeg postojanja. Jer sve ima svoj početak i kraj rodimo se, živimo i umiremo sa svim odgovorima postavljenih pitanja ?!

pakao-ili-raj

Mi smo ovde da ostavimo trag u istoriji pre nego što nas smrt preduhitri i odvede na drugo mesto gde ćemo naći sve naše odgovore u knjizi postojanja. Bili ti odgovori dobri ili loši mi smo ti koji određujemo naš put ka večnosti.

good_vs_evil_by_ladyrapid

Naš život prebrzo prođe da bi mogli iskusiti sve čari ovog života ali dovoljno da vidimo svu lepotu ovog sveta, kroz priče nepoznatih ljudi, sa svojim životima i snovima sa kojima smo delili sve one lepe i ružne stvari. Sa nekima smo imali i neke čudne i ružne priče ali sve to pada u zaborav ako se na kraju iskreno pokajamo i pokažemo da li smo vredni da budemo upisani u knjigu postojanja kao pravednici il grešnici i kao takvi dobili svoj put ka propasti ili večnosti ?

Autor:Goran Popnovakov 2020