BULEVARI


U susret prazničnoj idli i prvom snegu u našem prebukiranom gradu stvorilo je nesnosne gužve na malim i širokim bulevarima punih nervoznih vozača sa zamagljenim prozorima u njima gdi jedva vide gdi se kreću u desetini metara kolona koje se vuku od jednog do drugog semafora .

Vikend vozači koji vole da budu viđeni u gradu punim nervoznih posetilaca i dođoša sa strane ni sami ne znaju zašto, verovatno zbog akcija crnih petkova ili begom iz praznih meštasca gde je stalo vreme ?!

Lokalni sudari zatvaraju bulevare i uske ulice novoizgrađenih kvartova sa pobunom šetača sa druge strane koje potvrđuju činjenično stanje !!! Sa kišobranima i transparentima u rukama zvižde i izgovoraju poznate parole, a nervozni vozači neskriveno negoduju i šamaraju okupljene istog ne bili mogli proći mimo njih sa psovkama na ustima…

Mokri kišobrani još jedared se skupiše sa šetnjom i kišom po leđima i vetrom koji je nosio sve pred sobom dobro se smrzoše ne bili dokazali da sendvići nisu pojedeni skroz i da će ostatak izjesti drugi put ?!

Autor:Goran Popnovakov 2021