JEDAN OD MNOGIH


(NE)kultura na nivou i na sve strane u prestonici našoj privatluka, javašluka i praznih obećanja sa miomirisima pokrajinskog reciklažnog centra i planine prljavštine…Uhvaćen na delu Titov pionir u pokušaju snimljen u zumiranom snimku od strane revnosnog građanina sa pitanjem-Ide li to majstore ?! Nastavlja delija da izbacuje višak stvari, popunivši tako jendeke zaostale na domak grada između kvartova mirno i bez prestanka i trunke savesti..Ali to je ogledalo društva i zato smo krivi što smo naučili makar šta bez stida i srama i krivice da prihvatamo sva zla ovog sveta sa izgovorom -Može biti i gore ?!

A nesavesni ugrožavač prirode prođe nekažnjen jer smo mu to mi dozvolili, ali da li je jedini, pa naravno da nije on je samo jedan mali običan prljator nesvestan svojih postupaka i naravno da koristi gužvu ?!

Postoje oni mnogo gori iz senke koji sve ovo vode i traže još više i veće nagrade zarad svojih tajnih planova i ofšor računa tamo negde gde sija sunce i cveta limun žut..A gde je kraj svega, pa još ga nevidimo jer tunel nije završen i ne vidi se svetlo iza njega a kad će pa…

Autor:Goran Popnovakov 2023