BLOGER


Čitam na društvenim mrežama, blogeri koji su se uspeli probiti na net univerzumu. Njihove savete, kako i šta raditi da bi se uspelo i postalo poznatim na ovom ogromnom net prostoru. Ja sam početnik, pisac u usponu, savetnik, ljubavni terapeut, predskazatelj budućeg i naravno ovo radim iz hobija ?!

Резултат слика за BLOGER

Naravno voleo bi da neka kinta kapne, što da ne ali put do uspeha je što kažu trnovit, bar kod nas je jako teško doći do neke ozbiljne love, koliko prepreka je postavljeno jednom blogeru početniku. Da sama pomisao na uspeh u startu, vraća me na sam početak i pomisao, šta ja to radim, i da li je to meni potrebno, stvara mi nervozu ?

Резултат слика за BLOGER

Puno preduslova tu treba ispuniti ? Od same instalacije i same registracije sajta, same ideje, kome to treba i sama priča da li će se dopasti našim ljudima ovde i u dijaspori,stavlja me u nezavidan položaj ?! Sve se plaća a malo se dobije ovim putem jer sam se ugledao na rođenog brata koji je sa svojom ekipom, registrovao svoj portal,, DOTKOM “ koji je u usponu i naravno imali su sreće da se probiju na TV i druge radio emisije.

Резултат слика за BLOGER

Ali opet nema tu neke love koja je i pokretač svega, jednostavno traži vreme, mesto i dozu sreće i splet okolnosti da bi se uspelo. Naravno bez sponzora nema ništa i koji su spremni da doniraju radi svoje reklame i naravno svojih razloga, da ih ne navodim…

Резултат слика за BLOGER

Evo nekako sam se uspeo i registrovati, dobio sam svoj domen https://djoletovkutak.com/ posle deset meseci aktivnog na svom čedu. Pisao sam o svemu i svačemu, nadam se da vam se od ovih silnih životnih priča nešto i dopalo ?! Naravno ima tu i drugih karikiranih priča preuzetih sa mreže, naravno priznajem nisu sve misli moje ! Ali to sam sa razlogom radio da bi se ispunila forma članaka i samog sajta, kako sam i navodio u svojim odjavama….

Сродна слика

Eto posle toliko žalopojki na uslove koje sam spomenuo, voleo bi a što da ne. Ne bi se bunio ako bi neko ponudio neki vid sponzorstva ili donacije za razvoj ovog i više nego prosperitetnog sajta sa životnim i drugim pričama, koje sam vam predstavio u svojim memoarima. To su uglavnom moje misli, želje i planovi i sećanja o prošlim i budućim vremenima sa primesom nostalgije i zebnje za novo sutra…

Резултат слика за BLOGER

Hvala na pažnji,svako dobro i tražim sponzore, bio bi veoma zahvalan. Hvala Unapred !!

Autor:Goran Popnovakov 2017