BLOGERSKE PRIČE


Sedim večeras za računarom, moji legli nešto ranije, i slušam internet radio sa remiksima starih hitova. I razmišljam dokle sam stigao sa mojim blogerskim pričama, da li sam postao dovoljno poznat na facebook-u i drugim društvenim mrežama ? Da li bi mogao kao potpuni anonimac, sa slabim znanjem stranih jezika mogao probiti i kao pisac sa životnim pričama ?!

pc4ggw

Ta ideja mi se već neko veme mota po glavi da li bi mogao poći stopama mog rođaka Dragomira kojeg sam u više navrata i spominjao kao zvezdu vodilju i sinonim za uspešnost ? Šta hoću reći da li bi mogao od mojih silnih autorskih tekstova i nešto mogao iskoristiti, pitanje za milion dolara što kažu ?!

wizardry-art-1

Navala inspiracije u nekoliko poslednjih meseci su mi dolazila na pamet. Da sam za nekoliko trenutaka počinjao da stvaram pišući kroz moje misli koje su aktivirane raznim životnim iskustvima drugih ljudi koji su mi i dale kreativnost za stvaranje.

book-wallpapers-5

Naslušao sam se priča gde se uglavnom sve svodi na isto, male plate, krediti, sve poskupilo, ali gde je ona druga strana života, kao da za nas ne postoji postali smo sebični prema sebi ? Kupuje se i što treba i što ne treba, postali robovi novih tehnologija.

cropped-gears-970_2.jpg

A gde su se deli naši hobiji, kreativnost, slobodno vreme, poseta pozorištu, muzejima, ateljejima. Izgleda da radimo za prokleti frižider i ostale važne, nevažne stvari, a naša mladost sputana i zarobljena između sistema vrednosti ? Naša radost i podmladak slepi sledbenici društvenih mreža nespremni za novi život.

Image result for blogger

Voleo bi da imam neke lepše priče da vam ovim putem ispričam ali jednostavno mi živimo u nekom drugom univezumu gde postoje neka druga pravila ?! Nadam se da će kroz koju godinu biti bolje i ja biti pun novih neispričanih priča u mojim memoarima prikazani u svojim knjigama, (blogerske priče, life story, naše detinjstvo, saveti za kreativnost.)..Hvala na pažnji, svako dobro i pratite moj rad, Hvala Unapred…

Autor:Goran Popnovakov 2017