KO SAM JA


Ko sam JA ? Ne bih znao kasti na pravi način ?! Kad bi ja pričao o sebi to bi verovatno bila izmešana osećanja ? Od onih da sam najbolji, najdarežljiviji, najpametniji, čovek spreman na sve i na svašta u datom trenutku, do onih najgorih ?! Pa da počnem da nabrajam !

Related image

Naivan, previše iskren, lenština, spavalica i naravno lepak za budale ! E takav sam ja retko će to neko reći za sebe, možda ?! Ne znam zašto sam vam ovo ispričao ali se nosim se onom mišlju da svako treba da spozna sebe, da bi mogao da se menja iz korena !

Image result for ko sam ja

Na sreću imam iza sebe nekog ko me usmerava na pravi put da slučajno ne zalutam ! Ko me uvek i u pravom trenutku i na pravi način savetuje, a to je moja bolja i lepša polovina sa kojom sam pola života. Proveo lepe i teške trenutke koje život donosi !

Image result for ko sam ja

Na sreću spoznao sam neke stvari možda sa zakašnjenjem o nekim ljudima i događajima na koje sam mogao da utičem a nisam ! Nisam na vreme i na pravi način odreagovao a možda sam mogao ?! Sebe stalno krivim što nisam, ne znam da li je to mana ili vrlina ?

11385140_710116642448659_993607874_n.jpg

E sad vreme donosi promene i nove planove za budućnost naših najmlađih i šta će dalje sa njima biti ? Pokazaće vreme ono što sad trenutno razmišljam i planiram da li će doneti neke promene na bolje ! Što kažu samo,, Zdravlja “ sve ostalo će biti to je najbitinije u ovom surovom i teškom životu koji je nastao !

status-slika_cr.jpg

Držite se porodice i svojih najbližih prijatelja to vam je moja najiskrenija preporuka ! Manite se lažnih i slatkorečivih druželjubaca koji vam žele,, Dobro “ na njihov način ! Pronađite svoj mir i promenite se da bi mogli sami sebi reći,, Ko sam JA „

Autor:Goran Popnovakov 2017