ZVUCI MLADOSTI


Umirujići zvuci gitare slušajući balade starih hitova na radiu su me podsetili na nekadašnja lepa vremena koja su za nama ! Da li smo bili mlađi ili su vremena bila sporija ne znam ? Ali sve više me ti trenuci sećanja vraćaju na letnja okupljanja pored reke i logorske vatre ! Kada smo se znali nas desetak skupiti i napraviti žurku do zore, pevajući strane hitove Bitlisa, Scorpionsa, Bon Jovia i dr.

Сродна слика

Jedan od nas je uvek nosio gitaru za sobom da slučajno ne zatreba. Bilo je tu i drugih ljudi koji su se tu našli a nisu bili naše društvo. Znali smo se na brzinu dogovoriti šta će mo praviti da li roštilj, kotlić i dr. Bez nekog posebnog plana bitno da je postojala volja i želja za okupljanje.

Резултат слика за okupljanje pored vatre uz gitaru

Jedno vreme smo puštali glasno muziku iz kola sa novim hitovima dance i rap muzike tog doba, uz glasne povike,, Živeli “ ispijali pivo iz gajbi i ručnih frižidera gepeka kola. Lepo jedno vreme beše, nova poznastva i ljubavi su se rađale tada. A bili smo  klinci koji su tek stasali za život. Raspuštena banda, puna života i želje za slobodom.

Сродна слика

U međuvremenu izdešavali su se dobro poznati događaji koji su nas udaljili na razne strane sveta. Retko se srećemo a verovatno se ne bi i poznali, koliko je vremena prošlo a mi promenili ?! Ostaju lepa i srećna sećanja na ta vremena koja su za nama !!! Hvala na pažnji i pozovite stare prijatelje !!!

Autor:Goran Popnovakov 2017