DRVO LJUBAVI


Zaljubljeni parovi koji se potajno sastaju u šumi na usamljenoj klupi daleko od radoznalih očiju begajući od stvarnosti životnih problema i uzavrelih strasti i osećanja koje samo oni mogu da razumeju ?!

drvo-srce

Njihova imena i zajednička ljubav za večnost ucrtavaju u usamljeno drvo hrasta koja će sačuvati trenutak zaljubljenosti, sreće i požude za buduće parove koji tu budu prolazila pored njihovog zajedničkog drveta koje je samo za njih bila namenjeno i kao podsetnik na neka srećnija vremena ?!

160518.jpg

Da ih podseti na neko bivše vreme koje je proteklo da je sve prolazno i život i događaji, a da njihova ljubav ostaje večno ucrtano i zapisana u vremenu u tom drvetu života i ljubavi. Kad dobiju naslednike i njihovim potomcima mogu spominjati gde je bilo njihovo mesto gde su provodili divne trenutke mladosti koje je proteklo u trenutku. 

bonsai-drvo-uzgoj.jpg

Gde je sve bilo kao kap vode u moru sećanja pored silnih iskušenja u zajedničkom životu koji je bio zacrtan na životnoj mapi pun skrivenih znakova i prečica. Ljubav koja označava svu i sreću i radost prema voljenoj osobi kroz istoriju iskušenja i prolaznosti života koji je prekratak da bi se iskazao na pravi način i dobio svoj pravi smisao ?! 

Autor:Goran Popnovakov 2018