PROLEĆE U NAMA


Proleće u nama i pogled napred sa osmehom na licu daje snagu i optimizam za neostvarena dela nepoznatog pisca, pesnika, pevača, muzičara i kompozitora. Pomešani nestvarni mirisi sa zvucima flore i faune daju jednu posebnu notu i vedrinu svakom talentovanom mladom umetniku željnog dokazivanja i priznanja za sva vremena. Zaljubljenim parovima na onoj istoj klupi u parku gde su im urezana imena daje večni trenutak za dugo sećanje.

Kako-uživati-u-životu-proleće.jpg
Roditeljima i njihovoj deci proleće donosi sreću i radost življenja i zajedničkog odrastanja do punoletstva i kasnije kad im se putevi razdvoje…Šetačima i zaljubljenicima prirode i ekstremnim sportistima jednu dozu slobode i opuštanja od stresa i teških odluka koje svakodnevno pritiskaju sve nas. Proleće u nama budi ono najlepše i najbolje pokreće posle duge i hladne zime, sivila i monotonije svakodnevnice.

prolece-u-beogradu-ada-ciganlija.jpg
Svi su radosni sa velikim planovima koji vise u vazduhu i samo čekaju da se ispune ? ! Učenici i svršeni studenti sa svojim snovima čekaju svoj trenutak sreće da ih pokrene ka boljem životu i trnovitom putu koji će ih čekati do konačnog cilja. Neki će iskoristiti šansu koja im je data za pokretanje novih poslova ili odlazak na veliko putovanje oko sveta prisećajući se svog života koji je prošao kao brzi voz sa voljenom osobom kraj sebe.

cherry-blossom-spring1.jpg
Stari i naši veterani u svojoj zasluženoj penziji uživati u preostalom životu šetajući kučiće po parkovima i igrajući se sa unucima i šah sa svojim prvim komšijama bistreći svetsku politiku i kako je to nekad bilo kad su oni bili mladi ?! I na kraju proleće kao i svake godine budi u nama ono najvrednije i najbolje želeći da se prikaže svima u najboljem svetlu. Hvala na pažnji…

Autor:Goran Popnovakov 2018