VREME JE


Vreme je za nas, za naše želje i snove neostvarene, data obećanja za naše živote gde žele smo da ispunimo srećom i radošču življenja. Vreme je za naše neispunjene planove, neodlaske na mora, planina i izlete preko grana. 

Time-1024x611

Vreme je za druženje i susret starih prijatelja i komšija, odlaske vikendom na kafu i medenjake i posluženim portom uz desert da proživljavamo nanovo minule događaje sa radnih akcija, školskih eksurzija i posetama muzejima i ateljima poznatih slikara.

srce_vreme-je-za-ljubav

Vreme je za ljubav među nama i da nam žive, žive svi oni što nas trebaju i kome smo potrebni svoji il tuđi svi su oni naši..Naši prijatelji, poznanici il stranci kojima pružama ruke prijateljstva i ljubavi.

glavna

Vreme je da budete uspešni, poštovani i cenjeni među ljudima. Vreme je da za rad budete bogato nagrađeni i vredni divljenja sa izrekama- Svaka vam čast, kako ste uspeli ?!

clapping_41910-215

Vreme je da se umijemo, očešljamo na stranu i presvučemo drugu odoru, jer ovu koju nosimo toliko dugo se već pocepala posle nebrojano puta šivenja i zakrpa da je već sramota da se pojavljujemo u javnosti sa istim odelom..

Time-1024x611

Vreme je da ne sramotimo sebe i držimo glavu zakopanu u zemlju jer vreme brzo protiče pored nas i ono nikog ne čeka…Vreme je da se trgnemo i pogledamo u nebo sa osmehom na licu dočekaćemo novi dan i samo ako se ne budemo osvrtali za prošlosti možemo uspeti u životu..

Autor:Goran Popnovakov 2020