SAD I OPET


Evo sad i opet ista priča naših mudrijaša, zabavljača, šaljivdžija, i oslobodioca naroda putem raznih štrajkova…Rastrčali se svuda po lepoj našoj ne bi li svima doneli sreću radost i blagostanje ali sad upakovani u lepe poklone sa mirisom tek osušene boje na odštampanim novcem.

100-evra-cats-1

A ljudi poleteše sa zaštitama do grla ispred banaka dočekavši crkavicu u sigurnim rukama potrošili brže bolje dobijeni poklon sretni i veseli prepričavali komšijama sa pitanjem- Jeste li i vi dobili danas ?

IMG_20200527_115343

Red sunca red kiše pa dosadne vetrine sa dodatkom leda nas je zabavljalo ovih dana, a mi baš beše onako srećni da smo bili zdravo fini sa ružnim rečima..

svet-kovid-19-korona-pandemija-8

Sad i opet se ponavlja nekako s proleća red maske, red odstojanja u svakom redu gde god smo beše bili čekajući naše vrle i rasne trkače da stignu do cilja sa podignutom štafetom u rukama sa porukama- Računajte na nas !!!

преузимање (12)

A izabrane face sa malih ekrana zabavljale zbunjene glasače u spotovima tragikomike i glavnim glumcima i statistima iz kukuruza koji nas vode u bolje sutra i pogledima u sunce sa zaklonjenim rukama na licu…

Autor.Goran Popnovakov 2020