KOLO SREĆE


Sreća i radost ide jedno sa drugim kao i ono drugo koje smo okruženi svaki danom..Rano ustajem na levu a retko na desnu a u poslednje vreme sve više na onu treću..Nakratko nasađen dok ne otvorim krmljive oči i sa povećim noktom na malom prstiću i češegijom rakrvarim zadnjicu i dok ne popijem kafu ne odričem se zadovoljstva češanja sa blagim osmehom na licu…

happiness4
I lupkanjem dlanom na istu ne izbogaram sve one koji su me to jutro spomenuli..Nogu pred nogu krenem, lagano da se spremam do toaleta i spavaće sobe sa gomilom liste zadataka i danom pred sobom..Pomislih e da je takav danas dan da nemam nikakvih problema i tako krenoh put svojih obaveza ?!

преузимање (13)
Usput sve uzočin mi beše da sednem u kola čestitka od parking servisa me čekala, ondak neko mi lepo začešo jednu i drugu stranu s ključem, gepek ono blago ulubljen a pogledah gume vidoh onako lepi i pravilni prorez na sve četr..Promenuh sve nijase duginih boja i siktanjem spomenuh sve po redu dotičnom faktoru koji me učinio sretnikom godine..

detelina
Okrenuh se slučajno na drugu stranu parkinga vidih istu kanturinu ko ovaj pomenuti krš..Učini mi se nekako poznat čak i nijansa beše ista čak bi opran skoro u perionici..Pogledah tablice i u trenutku postadoh sretan čovek sa širokim osmehom na licu a ono moj krš sa preke strane parkiran u ladovini. Pomešah krševe i ne mogah se načuditi da je to moje prevozno sredstvo sedoh u njega i lagano krenuh put posla..

cropped-Screenshot_2019-06-21-15-46-44-851_com.microsoft.office.word_
Pogledoh u retrovizore izlupan nesretni krš ostade na parkingu i misli ko ga je tako nalupao iz besa…Na poslu dočekan sa ovacijma i povišicom u koverti sa dignutom čašom i zdravicom od strane gazde koji me pohvalio pred svima…Pri povratku kući na parkingu ne bi više parkiran na onom mestu. Čujem od komšija da je naš komšija Steva dobio otkaz i da ga je žena ostavila zbog poštara Đoke..A on da bi joj se osvetio izlupao kola i otero na otpad da ga presuju…

rrrrr
A ja sretan ko mali..Uveče dobih od žene i sveže palačinke sa raznim premazima i još što god…

Autor:Goran Popnovakov 2020