DOBRO VEČE


Dobro veče dragi naši prijatelji, komšije, drugovi i poznanici ? Dobro veče i oni drugi prevaranti, lažljivci, mutivode i secikese šta vi imate kažete i izjavite ?

1dc4cdc40cc471946c65601d99f7026d_30ac2c50d02768d5ea52fd45f670e896bd3acca2_articlemain

Kako vam je prošao današnji dan, kako vam su vam prošli predhodni dani i nedelje ?! Da li ste sada sretni, radosni i veseli posle svega što se dogodilo ?! Čekamo opet da se desi neizbežno zatvaranje u sebe, preispitivanje volje i strpljenje istih mahača zastavica i tapšanje pobedniku skoro završenih konjičkih trka ?!

noć

Volimo da se pravimo važni da smo najbolji, najveći i napred idemo dalje bez osvrtanja ko zaostaje za nama, guramo ispred sebe sa osmesima na licu i stisnutim zubima govorimo sebi- Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine !!!

laku-noć

Volimo da se hvalimo komšijama i celom svetu kako nam ništa oni ne mogu i kako su nas naša braća opremila svima i svačima i ćorcima ispaljujemo počasne plotune i sećanje na prošla vremena koja su za nama ?! Dobro veče i onima uzdržanima koji su samo gledali sa strane sa komentarima- Možemo mi to bolje !!! Ali bez prave inicijative il pokretanje novih akcija. Mladi su ostali učaureni za računarskim stolovima pišući smešne komentare šta bi oni uradili na njihovom mestu…A zaostali mahači zastavica sa smešnim maskama na licu ispod brade vikali za ovima- Samo napred !!!

thumb

I šta sad, naučili smo mi na sve pa na i ovo čekanje i tapkanje u mestu i mislima starijih- Može biti i gore, samo da nismo gladni i žedni ?! Da li je tako došlo vreme da nismo gladni i žedni i budemo zadovoljni našim snovima i propalim planiranim letovanjima.. A za sutra koga šiša neka drugi neko misli o tome i viče dobro veče i laku noć deco !!!

Autor:Goran Popnovakov 2020