GAĆE I ŠTO GOD


A ja što volem da cepam gaće i to sve na froncle kad ih zdravo iznosim a vala imam ih na kilo tako da nemarim kada i gdi promenim na javnom il tajnom mestu ali nikad sam ?! Neke sam kupio na pijaci a ostale dobio za rođendane, godišnjice, slavlja i preslave i kad negdi treba u goste da idem. Pa onda se namontiram i obučem one uske da mi se sve zategne zadnjica a vala i prednjica pa budem zdravo zgodan kad se pojavim međ svetom. Volem ja i tuđe da cepam al to se ne priča jer šta ako čuje neko ili neki pa par rečica spomene nekome onako u poverenju…

Dešava mi se da mi pukne guma od silnih naprezanja da vam sad ne prepričavam koja ?! Onomad držim ja njih da ne padnu do kolena a preko atara trčim a pogled se gubi u daljini i za vratom ljubomorni muž po zanimanju šofer samo što je stigo s puta sa onim velikačkim ključem u rukama…Jedva sam mu pobego tamo u onu šumicu pored Tise, a vala beše i lakšim od njega za par tabli slanina..A što je bio besan ko ris mislio sam da ćeme stići kad je skino one cokule al ja sam ipak bio brži i tako..

Navek znao da ih gubim gdi god odem i svratim u goste dal kod kume kad je sama il popadije kad naš popa venčava il ne daj Bože poji za saranu, il kod onog poštara Mite i njegove poštarice što je znala da odvezuje učkur kad nosi penzije a ja kao slučajno došo po kocku šećera..

Imo bi ja još što god vama da reknem na tu temu al to bi trajalo ko neki dugometražni istorijski film ili neka mini serija od deset epizoda pa ću to jedared lepo to vama objasniti natenane a dotle odlučio sam do daljeg ne nosim gaće jer mi samo stvaraju probleme u svakodnevnom životu..

Autor:Goran Popnovakov 2021