NOVE ŠANSE


Nove šanse i velika očekivanja svakog čoveka drugačije uobličava kroz razmišljanje o budućnosti i novim planovima i priprema za neko novo sutra. Mnoge stvari i faktori utiču na ostvarivanje cilja ?! Spremnost i rešenost,sama priprema terena i razrada kao i faktor sreće i poznanstva koja su neminovna u svakoj sferi života i društva ?!

Image result for nove šanse za posao

U mnogim stvarima čovek može da nađe sebe da bi mu se ispunio životni san, nekom je to sama promena sredine, društva ili posla. Sama mala promena ustaljenih navika mogu čoveka da pokrenu da bude kreativan, inovativan ili samodopadljiv da bi bio zadovoljan i srećan. Okolina to lako može da primeti ako se neke stavari pokrenu sa mrtve tačke. Da bi se to ostvarilo mora se biti istrajan, mudar i ne biti brzoplet o odlučivanju mada to ponekad može biti i presudno za ostvarivanje primarnog cilja ?! Ja sam negde kroz posao i obaveza koji je svaki čovek zatrpan i ono malo slobodnog vremena što mu preostane našao sebi oduška u stvaranju i iskazivanju osećanja i nekih razmišljanja o opštim temama. Ili je ovo samo pokušaj da se sebi dokaže i objasni a vi ste kao čitaoci svedoci mojih reči da li sam u nekim stvarima preterao ili imao pogrešne stavove, mada sam mišljenja da se većina ljudi slaže sa mojom konstatacijom o ovim stvarima !

Image result for nove šanse za posao

Vremena su teška to svi znamo svi se hvatamo za slamku spasa a nekad to može da bude  i pogubno u nekim situacijama ? Šta dalje, šta raditi da bi nam bilo bolje to svaki čovek mora sam sa sobom da razreši, ne bi bilo loše pitati nekog za savet druga, brata, ženu…

Image result for nove šanse za posao

Najgore što bi moglo da se desi je to da se preda, izgubi kompas ili dozvoli drugima da utiče na njega po svaku cenu ! Šta sam hteo sa ovim mojim tekstom verovatno se svi pitaju teško je to objasniti u jednom tekstu, to se može povezati sa svim onim mojim pričama, sećanjima i lepim vremenima koja su za nama ?!

9b948949b8f15f6488ce3533648220be8cd8b3c9.jpg

Da bi nam bilo lepo i bili zahvalni bogu na sreći i zdravlju moramo sebi i drugima oprostiti da bi nam život krenuo uzlaznom linijom mišljenja sam tog ?! Ne zaboravljujući sve one koji su nam na tom putu pomogli da bi ostvarili životne ciljeve ?! 

Zahvalnost-carobna-ljudska-vrlina.jpg

Autor:Goran Popnovakov 2016