NAJSTARIJI ZANAT


Naravno svi znamo koji je to, od kada je sveta i veka postojali su noćne dame koje su pružale svoje usluge ?! U vidu druženja, saveta, masaže i naravno neizbežnih seksualnih usluga u svakom većem gradu starog sveta, Grčke, Rima i Persije…

Сродна слика

Bile su pravi umetnici za izvlačenje zlatnih novčića i drugih vrednih stvari. Da ljudima pomute razum, da sve prokockaju i naravno u njima su napaljeni likovi nalazili utehu, radost, rame za plakanje i naravno seksualno pražnjenje pomenutih ne(srećnika).

Сродна слика

Kroz istoriju sveta koji se menjao raspadom Rima i drugih velikih civilizacija donele su religijske promene u mračnom starom veku. Gde su nesrećne žene spaljivane, bičovane i drugim metodama javno izrugivane i kamenovane od napaljene mase vernika…

Сродна слика

Vekovi su prošli a neke stvari se nisu promenile i dalje ljudska potreba za sex-om nije splasla kao i potreba da se ljudi osećaju moćno i zadovoljeni. Tako da su se organizovala prava udruženja za zaštitu prostitutki u zapadnim zemljama Evrope i Amerike koje su uvršteni u sistem poslova sa posebnim potrebama. To je najviše izraženo u Holandiji, gradu Amsterdamu i ulici fenjera.

Резултат слика за najstariji zanat starog sveta

Dame noći u izlozima reklamiraju sebe i svoje umeće zavođenja gde mame znatiželjne prolaznike kao i njihove družbenice ne bili ih dozvale u njihove odaje. Dok sa druge postoje čitave organizovane grupe ili mafije koje kontrolišu čitave gradove sveta. Stvaraju unosan posao meren milijardana dolara ili evra sa nelegalnom prostitucijom. Koje lakovernim devojkama obećavaju uspešan i isplativ posao u restoranima ,hotelima i drugim objektima.

Сродна слика

Dok se nesretne devojke osveste, biva već kasno i one već budu uvučene u biznis prostitucije pod pretnju smrti ili drogirani i protiv svoje volje. Budu doživotno zarobljene, neretko budu i ubijene i bačene negde u jarak. Nesrećne sudbine na hiljade devojaka niko ne registruju jer se sistem prostitucije uvukao u svaku poru društva. U spoju sa drogom i narkomanijom koji je neodvojiv sa milijardama koji se vrte.

Сродна слика

A bolesti koje se prenose ovim putem je veoma opasan i rizičan, bez zaštite za trenutak slabosti i napaljenosti ne treba ni spominjati jer nam opšte poznato kako nastaju i koji ih širi. Usamljeni udovci, napušteni muževi, kamiondžije, kockari i sumnjivi tipovi raznih profila to im je najčešća klijentela koji obitavaju na mračnim mestima ili parkinzima…

Резултат слика за najstariji zanat

Njihova budućnost nije svetla, retko koja se nesretna duša izvuče, a one bajke o sretnom kraju prosto ne postoji kao u onom filmu zgodna žena…Hvala na pažnji, svako dobro i čuvajte se..

Autor:Goran Popnovakov 2017