CIPELE


Cipele predstavljaju obuću, zaštitu od zime, vode, ujeda insekata i uboda oštrih premeta. Od cipela mogu da se dobiju žuljevi, status u društvu i služe kao rekviziti u raznim sportovima. Šutiranje drugih i stajanje nekom na rep, sve to mogu cipele, ali ono što zaista mogu je to ?! Da mogu odu daleko od kuće, nekog prijatelja, roditelja i voljene osobe. Da proputuju svet, odu na napušteno ostrvo. Da budu viđeni u društvu kao uticajna ličnost, da budu primećeni na podijumu za igru. Da odigraju baletsku predstavu ili pruže zaštitu u rudniku.

Image result for stare cipele
Mogu da se popnu na planinu ili mesec ! Da zarone u velike dubine okeana, skaču padobranom iz aviona, odigraju svadbeni ples i odšetaju u nepoznato ?! A kad se umore od napornog puta, rada i skakanja, biće odložene na policu da se malo odmore.

Image result for stare cipele
S njima će se postupati sa posebnom pažnjom, biće okupane, obrisane i namazane kremom da se sve sijaju. Da budu lepe kad se ponovo pojave u javnosti, a kao znak zahvalnosti one će nam pružiti maksimalno zadovoljstvo uživanja u šetnji i radu. Neraskidivu vezu sa nama i usluzi koje pružaju do svog kraja gde će dati sve od sebe kada budemo delili zajedničke trenutke !!! Hvala na pažnji i čuvajte svoje cipele !

Autor:Goran Popnovakov 2017