S LJUBAVLJU


Prolaze godine teške i turobne kroz razne situacije kojima se čovek susreće kroz život koji je prekratak da bi se gubilo vreme na nevažne stvari, svađe oko sitnica i razmišljanje o nekim lošim stvarima koje su prošle. Setih se lepih vremena iz prošlosti kao klinac koje sam doživeo kao u nekoj drugoj dimenziji koja je postojala bez loših utisaka i trenutaka koji su zaboravljeni, a ostale su same lepe stvari koji smo svi mi doživeli da li kroz neki događaj, miris ili trenutak u vremenu koji je zamrznut i večan u oblacima sećanja ?! 

rrrrr.jpg

Volimo da se prisećamo gde smo bili ili uradili od pre nekoliko decenija a zaboravljamo nešto što se dogodili samo par dana ranije koliko se sadašnjost i realnost promenila da smo zaboravili na budućnost koja je neizvesna i zapisana za svakog pojedinačno ?!

8551-inspireyourlife-happiness.jpg

S ljubavlju vraćamo svim onima koji nam nešto znače, koji su nam pomogli u životu ili nas vole onakve kakvi jesmo sa puno slabosti, mana i nedostataka. Malo nas može samom sebi da kaže da je najbolji čovek na svetu i sto posto ispravan da sve ono što je uradio u životu po ljudskim i Božijim zakonima ispravno i dobro ?

Evo-zašto-muškrci-ne-žele-brak-750x400-860x450_c.jpg

Na sreću postoje osobe koje nas trpe sve ove godine sa svim našim vrlinama i manama i da nas usmeravaju na pravi put, koji nam žele svu sreću ovog sveta da nam bude dobro i lepo. Tako da mogu da kažem da sam srećan čovek ko me se kroz sve nedaće iz prošlosti vratio osmeh na lice i radost za bolje sutra nas i naše dece pred kojima je neizvestan i trnovit put. Guramo napred bez preteranog razmišljanja šta će ko reći, živimo nas život i nadamo se dobrim,, Čini dobro i dobrim se nadaj “ neko reče ?! Hvala na pažnji !!!

Autor:Goran Popnovakov 2017