KORACI


Mali, veliki, prvi, poslednji, uspešni, početni ili propali koraci svi oni nas uobličavaju od samog našeg rođenja pa do kraja našeg puta koji su zapisani tamo negde za svakog ponaosob ?!

koraci.jpg

Kada krenemo prvim nesigurnim dečijim koracima prema radosnoj majci koje vas čeka na drugoj strani sobe hrabreći vas da krenete prema njoj jer vam se ništa loše neće dogoditi. Kad krenemo u školu upoznajući nove drugare i nova pravila koja nas usmeravaju na nove staze i raskršća. Kad naučimo neke nove pokrete i korake u novoj igri gde smo negde videli kako to neko radi, a on zadirkuje da nismo kadri to da ponovimo a mi u inat- Ma šta mi reče, sad ćeš ti videti ?!

prvi-koraci-u-pocetku-poslovanja-29_o.jpg

Kad moramo da kažemo sebi pokrenuti se moramo ili nećemo nigde stići ?!- Vidi kako to drugi rade, mrdni se lenjivče promeni se i kreni napred, ne boj se života jer sreća je svuda oko nas ako samo želimo da je vidimo ?! Svoj život oblikujte po želji ali pažljivo osluškujte druge šta imaju da vam kažu, možda se tu i nađe neki pametan savet da krenete bez osvrtanja za prošlošću i lošim navikama koje su vas samo kočile i vraćale na početak.

2602127-sunny-full-screen-wallpaper-for-desktop.jpg

Da nađete svoju sreću i ljubav svog života da s njom zaokružite svoju priču zajedničkim koracima i da svoje potomstvo usmerite pravim putem. Šta dalje to samo vi možete sebi reći i odrediti svoj put sa sigurnim koracima napred bez skretanja ni levo ni desno prema svom završnim putem prema spasenju.

Autor:Goran Popnovakov 2018