DOBROJTRO


Dobrojtro vam želim i sve najbolje moje komšije, prijatelji, poznanici i slučajni prolaznici. Dobrojtro želim svojoj braći i sestrama, kumu i kumi, starcu i tašti, svastiki i mom dragom pašancu, svircima, svadbarima, starom svatu, deveru i snajki. Dobrojtro želim i mojim šefovima i njihovim pulenima i kolegama s posla.
jutro.jpg

Dobrojtro želim policajcima, vatrogascima, dimnjičarima, poštarima, portirima, bankarima, vozačima i pijačarima, čistačima, prodavačima, konobarima i kafedžijama. Takođe i našim pekarima, rudarima, krojačima i šusterima, korparima, kolačarima i paprikarima. Dobrojtro želim i našim vojnicima, pilotima, mornarima kao i motorašima, trkačima, matičarima, overačima, knjižarima, bibliotekarima, advokatima i sudijama.
jutro (1)

Dobrojtro želim i našim najboljim sportistima, fudbalerima, košarkašima, odbojkašima, plivačima, teniserima, atletičarima i teniserima. Našim učiteljima, profesorima, doktorima i dekanima, našim savetnicima, bricama i frizerima.
_dobro_jutro-2-2.jpg

I na kraju svega Dobrojtro i Dobar dan želim deci, ženi i tebi bećaru što si sa kumom lumpovao do kasno u noć…Hvala na pažnji…

Autor:Goran Popnovakov 2018