ŠIRIM KRILA


Širim krila prema novom danu, novom početku, novom prijateljstvu i ljubavi prema svojima najbližnjim ukućanima, rodbini, prijateljima i poznanicima. Kolegama sa posla širim ruke prijateljstva, prolaznicima sa ulice i šetalištima, sportistima sa terena, ribolovcima i lovcima, vojnicima i policajcima kao i vatrogascima i doktorima vrsnim što nam život spasavaju.

33817136_181515752549475_1582841632082886656_n.jpg

Širim krila prema rudarima, kovačima, vozačima, železničarima i kapetanima bele lađe što plove plavim morima i okeanima. Širim ja krila i prema pesnicima, piscima, slikarima, vajarima, skuptorima, ikonopiscima, svircima i pevačima i otvaračima usta. Spikerima i voditeljima, glumcima, režiserima, rediteljima i scenaristima takođe želim pod svoje toplo krilo prijateljstva i ljubavi. Za malu i veliku decu posebno želim da odrastaju pod plaštom i zaštitom nas starijih gde nas život nije mazio a njima pružimo tračak nade i vere za bolje sutra koje dolazi.

krila slobode.jpg

Širim krila i za ratare, vinogradare, stočare, kosce i sve berače što nas hrane i štite od bolesti i gladi, za sve trgovce i prodavce i nakupce takođe. Širim krila slobode i nade za bolje sutra za naše potomke koje čekaju iskušenja veća od nas samih. Širim ja krila i za one što ne bi niko želeo, al šta ću kad nisam naučio drugačije i sve se mislim promenuće se nabolje pa da nam iskrenu kažu- Hvala vam na svemu vi ste najbolji na svetu i želim vam sve…Hvala na pažnji…

Autor:Goran Popnovakov 2018