DRŽ`TE SE


Videli smo kako nas muka i teškoća tera da budemo drugačiji, da razmišljamo samo o sebi, izgubili smo osećaj pripadnosti ovom društvu misleći samo na sebe. Jureći kolicima po marketima ko muve bez glave u paničnom strahu trpajući zalihe svega i svačega ne misleći ni na kog terajući sve ispred sebe do dolaska do kase i izlaska bez osvrtanja ?!

fear-3949033_1920-781x512

U grupama društvenih mreža i krugu prijatelja svi smo zbijali šale na račun ovog i onoga sa narodnim receptima protiv nevidljivog neprijatelja sa hiljadu scenaria teorija zavera protiv nebeskog naroda i njihovih prijatelja i braća po..

1450306378

Zaigrala je mečka i nama pred vratima i đavo je odneo svu šalu sa kojima smo ispredali viceve o veličini nas junaka o preživelim istorijskim trenucima naših naroda. A sad je ostalo samo ono što možemo da učinimo da nam bude bolje i da preživimo ovu pošast…

images

Drž`te se zajedno i pomozite svojim prijateljima, drugarima i jaranima. Pomozite najstarijima vašim prvim susedima iz zgrade, ulice i šora..Slušajte svoju savest u ovom teškom trenutku da niko ne bude sam i da se borite za jedinstvo nas sviju i što kažu naši stari- Na muci se poznaju junaci..

Autor:Goran Popnovakov 2020