VEČE ZA PAMĆENJE


Veče za pamćenje i danu za nama donelo je staro novo izdanje istih statista i po koja nova umivena zamena na truloj pozornici iza bina kao neki šaptači koji su se tu slučajno zadesili..Poznati glumci iz kraja znani svima po njihovim karakternim ulogama dobili su velike aplauze za odigrane role u seriji koja traje eto već četvrt veka a pojedinci su tu još od prve snimljene klape i reditelja koji više nisu sa nama ?! I od kojih su sve najveće trikove naučili upravo od njih, tada kada su pisali scenarije i gde su se za sve pitali koliko će sve to trajati i koliko koštati.

Neki su se toliko uživeli u ulogu u najdugovečnijoj seriji svih vremena da nisu hteli da prihvate dvojnike i kaskadere snimajući opasne scene izlaskom iz hladnih i mračnih mesta u nepoznate prostorije neznajući šta ih čeka na drugoj strani. Ali ipak zahvaljujući njihovoj hrabrosti sve scene su odigrali perfektno bez ijedne greške sa gromaglasnim aplauzima svih prisutnih.

A njihovi obožavaoci slali poljupce i mahali im izdaleka sa porukama ljubavi- Mi Vas Volimo a oni njima odgovarali- I mi VAS svim srcem !!!

Autor:Goran Popnovakov 2022