ČVRSTA VOLJA


Čovek je svesno biće koje mora da obitava među drugim ljudima kroz razne vrste veze koja uobličavaju svakog ponaosob. Čovek u svom životu trpi gomilu poteškoća i nedaća preko svojih leđa od dana kada je rođen pa do kraja svog života. Da li u odnosima među svojim bližnjima, prijateljima ili kolegama sa posla koji direktno ili indirektno utiču na ponašanje, razmišljanje i delovanje u datoj situaciji ?!

s5.jpg

Čovek voli da se dokazuje svima a ponajviše samom sebi da li može, da li je spreman ili ima motivacije za akciju u svim sferama života. Da li to predstavlja novi početak na novom poslu, odlazak na nepoznato mesto ili promene životnih navika. Sve to jednog čoveka može da pokrene sa mrtve tačke ako želi da se menja makar na tom putu imao nepromostivih prepreka na prvih pogled.

volja-bozija-c

Da li su u pitanju ljudi, splet okolnosti ili jednostavno sudbina koja je zapisana tamo negde i za svakog pojedinačnno i po zasluzi. Ipak sam mišljenja kako je to neko lepo rekao,, Sreća prati hrabre “ da čovek može biti uništen ali ne i poražen da samo čvrstom voljom svojom upornošću i požvrtvovanjem može postići neverovatne stvari u svom životu !!! Hvala na pažnji…

Autor:Goran Popnovakov 2017